ΒΕΡΟΙΑ

Η λίστα του Γκρανέρο

Η λίστα του Γκρανέρο

Με την επιστροφή του στην Βέροια ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο έφερε μαζί του και την λίστα του με τους μεταγραφικούς στόχους. Μεταξύ αυτών που έχουνε προταθεί είναι και ο Γκόρκα Αθκόρα Τρουέμπα.

Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο επέστρεψε στην Βέροια και έφερε μαζί του και την λίστα του με τους μεταγραφικούς στόχους ενίσχυσης του ρόστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» όλες αυτές τις ημέρες της απουσίας του είχε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κίκε Ερνάντεθ, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και τον Φερέιρα Κινγκ.

Παράλληλα με την επιστροφή του είχε και μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι πήρανε τις σχετικές οδηγίες. Εξάλλου η αυριανή επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Αρβανιτίδη από το εξωτερικό θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Γκρανέρο είναι χαρακτηριστικό ότι έχει στη λίστα του 15 Ισπανούς ποδοσφαιριστές και απομένει να φανεί ποιοι θα αποκτηθούν από αυτούς.

Μεταξύ αυτών δε που έχουνε προταθεί είναι και ο 31χρονος Βάσκος επιθετικός Γκόρκα Αθκόρα Τρουέμπα που αγωνιζόταν στην Χέρκουλες. Αύριο το απόγευμα εξάλλου αναμένονται στην Βέροια οι τρεις νεοαποκτηθέντες Ισπανοί ποδοσφαιριστές Τζινάρ, Εσπάρθα, και Βάσκες για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Χθες, σήμερα και αύριο είναι προγραμματισμένο οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στο Δημοτικό γήπεδο μετατέθηκε τελικά για την Παρασκευή το απόγευμα. Απών ήταν μόνο ο Μοχάμεντ Μπεν που έχει άδεια μιας εβδομάδας ακόμη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ