ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Να παίξουμε όπως μέχρι τώρα"

Γκρανέρο: "Να παίξουμε όπως μέχρι τώρα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο χαρακτήρισε ως δύσκολη και περίπλοκη την σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, με τον Χοκίν Εσπάρθα να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο.

Ως δύσκολη και περίπλοκη χαρακτήρισε ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο την σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, με τον Χοκίν Εσπάρθα να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο.

Ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αφού χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως πολύ δυνατή και μεγάλη ομάδα στάθηκε στο πως θα πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

«Ούτως ή άλλως έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη να ξαναπαίξουμε μετά από μια διακοπή τόσο μεγάλη για μας. Έρχονται λοιπόν πολύ σημαντικά παιχνίδια για μας και τα δύο τα επόμενα που έχουμε να παίξουμε στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας.

Κι όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Είναι μια περίπλοκη και δύσκολη αναμέτρηση για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, μια μεγάλη ομάδα, επομένως πρέπει να προσέξουμε το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς.Το πώς θα κρατήσουμε την οργάνωσή μας αμυντικά και από εκεί και πέρα όταν έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, να παίξουμε όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα και να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα κοιτάξουμε και το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο».

Κι όσο για τον Εσπάρθα που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι ότι νοιώθω περίεργα και έχω ιδιαίτερα συναισθήματα, καθώς αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, της οποίας την φανέλα φόρεσα κι εγώ, έστω και για λίγο καιρό, και την οποία έχω στην καρδιά μου. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, μια ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά για κάθε παιχνίδι. Αυτό κάναμε και τώρα.Είχαμε πάρα πολύ καιρό για να οργανωθούμε και να δουλέψουμε πάνω στο συγκεκριμένο αγώνα, επομένως κατεβαίνουμε με μεγάλη φιλοδοξία ότι μπορούμε κι εμείς να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς μέσα από τη δυναμική που διαθέτουμε σαν ομάδα. Σίγουρα και ο Παναθηναϊκός έχει τον ίδιο στόχο μ΄ εμάς και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ