ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Να είμαστε συνεπείς"

Γκρανέρο: "Να είμαστε συνεπείς"
INTIME SPORTS

Πίστη στο πλάνο που υπάρχει από την αρχή της χρονιάς στην Βέροια και συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό επισημαίνει ο τεχνικός της Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο επισημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχουνε πίστη στο πλάνο που υπάρχει από την αρχή της χρονιάς και συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Μεταξύ άλλων στα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς διαθέτει τόσο την καλύτερη άμυνα όσο και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο κλειδί για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Απλά θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε συνεπείς σε όλα αυτά που κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο που ακολουθούμε από την αρχή της χρονιάς και να έχουμε και την ίδια φιλοσοφία στην Τούμπα.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα και να προσπαθήσουμε να απενεργοποιήσουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία και δεν είναι τυχαία εκεί. Έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και εμείς θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα", τόνισε ο Γκρανέρο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ