ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Επανήλθαμε στο σωστό δρόμο"

Γκρανέρο: "Επανήλθαμε στο σωστό δρόμο"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, αναφέρθηκε στην πορεία της Βέροιας, στο τι ακολούθησε της ήττας από τον ΠΑΟΚ και το επικείμενο ματς με τον Πανιώνιο.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και όχι μόνο μίλησε ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου κόουτς της "Βασίλισσας του Βορρά":

"Περάσαμε κάποιες άσχημες μέρες. Την πρώτη μαζέψαμε τα δάκρυά μας και από την επόμενη αρχίσαμε να θέλουμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και από το ματς του Κυπέλλου φάνηκε πως επανήλθαμε στο σωστό δρόμο. Μετά την άσχημη ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα", δήλωσε αρχικά και συνέχισε για το ματς με τον Πανιώνιο:

"Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει για μας και δεν πρόκειται να υπάρξει. Σεβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο, θέλουμε να ξαναβρούμε τις αισθήσεις μας στον αγωνιστικό χώρο και να ξαναδείξουμε τις ικανότητές μας σαν ομάδα. Θέλουμε να ξαναδούμε τη Βέροια που παίζει με ένταση, που πιέζει ψηλά, έχει την κατοχή και γενικά όλα τα πράγματα που έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ