ΒΕΡΟΙΑ

Γκιγέρμο: "Αδικαιολόγητο που χάσαμε"

Γκιγέρμο: "Αδικαιολόγητο που χάσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός μέσος της Βέροιας Γκιγέρμο Πέρεζ χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την ήττα από τον Λεβαδειακό ενώ ο Πολωνός αμυντικός Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ως τελικό το κάθε παιχνίδι που ακολουθεί.

Ο Ισπανός μέσος της Βέροιας Γκιγέρμο Πέρεζ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό.

Κι όσο για τον Πολωνό αμυντικό Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ως τελικό το κάθε παιχνίδι που ακολουθεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

" Το παιχνίδι ήταν δύσκολο με έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλή ομάδα και δικαιολογεί την θέση που βρίσκεται. Ισοφαρίσαμε στο 86’ και ήταν αδικαιολόγητο που χάσαμε το ματς στο τέλος, θα έπρεπε να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας.

Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και δυστυχώς χάθηκε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα παραμείνουμε στην κατηγορία", τόνισε ο Γκιγέρμο.

Από την πλευρά ο Σνάουτσνερ δήλωσε: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στην ισοφάριση, είχαμε πολλές φάσεις και τελικά πετύχαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος. Στις καθυστερήσεις όμως δεχθήκαμε το 2-1 και χαραμίσαμε όλη την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο μέρος.

Σίγουρα δεν είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και πλέον κάθε ματς από δω και πέρα είναι σαν τελικός. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στην συνέχεια, ώστε να μην κινδυνέψουμε".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ