ΒΕΡΟΙΑ

Για το πρεστίζ της στο ΟΑΚΑ

Για το πρεστίζ της στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία περνάει το απόγευμα η προετοιμασία της Βέροιας για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό

Το απόγευμα περνάει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Βέροιας για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Σε ένα ραντεβού όπου στην «Βασίλισσα του βορρά» το αντιμετωπίζουν ως σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστών της σύμφωνα με τον τεχνικό της Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Κάτι που φανερώνει ότι στην Βέροια σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύονται μετά από την – διαφαινόμενη – επίτευξη της παραμονής τους στην Super League

Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει για διαφορετικό λόγο τον καθένα στους Κενάν Μπαργκάν, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Τζόναθαν Λόπεζ.

Ο πρώτος συνεχίζει να ταλαιπωρείται με το γόνατό του, ο δεύτερος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα ενώ ο τρίτος αν και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στον αγκώνα του έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της ποινής του.

Κι αν η σημερινή προπόνηση της Βέροιας είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης η όποια συζήτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Γιώργου Αρβανιτίδη, με τον Καλαϊτζίδη για την παραμονή του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα γίνει από εβδομάδα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ