ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Στο χέρι μας"

Γεωργιάδης: "Στο χέρι μας"
INTIME SPORTS

Ο μέσος της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης, υποστηρίζει πως είναι στο χέρι του ιδίου και των συμπαικτών του να κερδίσουνε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Νίκος Γεωργιάδης υποστηρίζει πως για το αυριανό παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης είναι στο χέρι του ιδίου και των συμπαικτών του να κερδίσουν.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports υποστήριξε πως κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

"Όταν μια ομάδα είναι στην τελευταία θέση δεν γίνεται να είναι ευχαριστημένη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Ένα σύνθημα κυριαρχεί.

Η νίκη και τίποτα άλλο. Ξέρουμε ότι η κατηγορία έχει αρκετά ποιοτικές ομάδες και όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου, σου γυρίζει μπούμεράνγκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε τα κεφάλια κάτω για να πάρουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Δεχτήκαμε κάποιες σφαλιάρες αλλά υπάρχει πολύς χρόνος για να γυρίσει ο χρόνος υπέρ μας. Τα Γιάννενα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του αλλά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα υπάρχει πίεση.

Όποιος βγάλει περισσότερη καρδιά θα πάρει και τη νίκη. Το παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν για να χάσουμε αλλά κοιτάμε παρακάτω και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ", τόνισε ο Γεωργιάδης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ