ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Μας αδικεί το 3-0"

Γεωργιάδης: "Μας αδικεί το 3-0"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η Βέροια δεν άξιζε βάσει εικόνας να χάσει με τέτοιο βαρύ σκορ από τον Ολυμπιακό ενώ ο Νίκος Καλτσάς τόνισε πως δεν έγινε πέναλτι στη φάση του 1-0.

"Δεν αξίζαμε το 3-0. Σταθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του Μήτρογλου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Από το πέναλτι και μέχρι το 88' ήμασταν πολύ καλοί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάποιες ευκαιρίες μπροστά , μας αδικεί το σκορ.

Παίζουμε ψηλά στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια, το κάναμε και με τον Ολυμπιακό που είναι μεγάλη ομάδα και δεν του αφήσαμε πολλούς χώρους.

Κάναμε το παιχνίδι μας και αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά πήγαμε καλά", δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Νova, με τον Νίκο Καλτσά από την πλευρά του να στέκεται στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ και με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Μήτρογλου.

"Προσπαθήσαμε πολύ, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και χωρίς να θέλω να κρίνω τον διαιτητή έχει δώσει ένα πέναλτι που δεν υπάρχει.

Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να δημιουργήσουμε φάσεις, στο τέλος ανεβήκαμε ψηλά και δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για τη συνέχεια. Είχαμε αρκετά καλή εμφάνιση στα 85 λεπτά".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ