ΒΕΡΟΙΑ

Γεμάτο απουσιολόγιο

Γεμάτο απουσιολόγιο
INTIME SPORTS

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα.

Ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα.

Σύμμαχος για τον Θεσσαλονικιό τεχνικό της "Βασίλισσας του βορρά" είναι μόνο η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του αγώνα της Εθνικής ομάδας την Παρασκευή στην Ζένιτσα της Βοσνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Για αυτό και μόνο η διακοπή μπορεί να χαρακτηριστεί ευεργετική στις τάξεις των «κυανέρυθρων» μιας και ούτε λίγο ούτε πολύ ο προπονητής τους δεν υπολογίζει αυτή τη στιγμή σε εννέα ποδοσφαιριστές του.

Ο λόγος για τους διεθνείς Κόστλι, Μπερτίν και Ντομπρασίνοβιτς από τους οποίους ο πρώτος αναμένεται την Τετάρτη και οι άλλοι δύο λογικά το Σάββατο.

Ακόμη στους τραυματίες Μπραγκάν (ακολουθεί ειδική θεραπεία και αύριο είναι να υποβληθεί σε νέα εξέταση), Σνάουτσνερ (που υπέστη υποτροπή στην χθεσινή προπόνηση και ίσως χάσει τελικά το υπόλοιπο της χρονιάς) και Καλί που ανεβάζει ρυθμούς.

Απών σήμερα ήταν και ο Γεωργιάδης που προσβλήθηκε από ίωση και για μία ακόμη ημέρα οι Καλογέρης και Αμαραντίδης για να προφυλαχθούν ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα καθώς είναι καταπονημένοι από τα συνεχή παιχνίδια που έδωσαν τον τελευταίο καιρό.

Κατά τα άλλα η σημερινή προπόνηση της Βέροιας διεξήχθη στο Ταγαροχώρι και περιλάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα ενώ από αύριο μέχρι και το Σάββατο θα γίνουνε πρωινές προπονήσεις και την Κυριακή ο Καλαϊτζίδης θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ