ΒΕΡΟΙΑ

Γαϊτάνος μέχρι νεοτέρας

Γαϊτάνος μέχρι νεοτέρας
Γαϊτάνος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης δείχνει αποφασισμένος να φέρει στον πάγκο της Βέροιας έναν προπονητή αναγνωρισμένης αξίας και μέχρι τότε να διατηρήσει τον Στέφανο Γαϊτάνο.

Έναν προπονητή αναγνωρισμένης αξίας δείχνει αποφασισμένος να φέρει στον πάγκο της Βέροιας ο Γιώργος Αρβανιτίδης και μέχρι τότε να διατηρήσει τον Στέφανο Γαϊτάνο.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ήδη κάνει την σχετική του πρόταση αναμένοντας την απάντηση γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν έχει την πολυτέλεια για λάθος κίνηση.

Παράλληλα συνεχίζουν να ακούγονται τα ονόματα των Σάββα Παντελίδη, Αλέκου Βοσνιάδη, Τάκη Λεμονή, Τίμου Καβακά, Ράτκο Ντόστανιτς αλλά και του Νίκου Νιόπλια.

Ωστόσο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της πρόσληψης νέου τεχνικού ώστε στην μία εβδομάδα που θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του να ετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι "κυανέρυθροι" προπονήθηκαν σήμερα πρωί και απόγευμα στο Ταγαροχώρι με τον Γαϊτάνο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην των Μρντάκοβιτς και Ντα Κόστα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο πρώτος μαζί με άλλους οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν μεθαύριο Πέμπτη από εργομετρικές εξετάσεις που για τον Σέρβο επιθετικό είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή του στο ρόστερ της Βέροιας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ