ΒΕΡΟΙΑ

Γαϊτάνος και με την Καλλονή

Γαϊτάνος και με την Καλλονή
Γαϊτάνος INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Γαϊτάνος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας όπου και θα βρίσκεται και στο επόμενο παιχνίδι το εντός έδρας της Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονής.

Και στο επόμενο παιχνίδι της Βέροιας το εντός έδρας της Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονής ο Στέφανος Γαϊτάνος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Ωστόσο φαίνεται να μην έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το αν ο "Στρατηγός" θα παραμείνει ή όχι ως μόνιμος στην άκρη του πάγκου της "Βασίλισσας του βορρά".

Εξάλλου μέχρι στιγμής ούτε επίσημη ανακοίνωση έχει υπάρξει αλλά ούτε και οι Αρβανιτίδης και Γαϊτάνος δεν κάθισαν να συζητήσουν τις λεπτομέρειες μιας τέτοιας συνεργασίας.

Κάτι που φανερώνει όλα είναι ανοιχτά με τον Γαϊτάνο να έχει ως προτεραιότητά του να συνεχίσει να προσφέρει στα τμήματα υποδομής της Βέροιας συνεχίζοντας την δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία τρία χρόνια.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Γαϊτάνος θα παραμείνει στον πάγκο της "Βασίλισσας του βορρά" μέχρι το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονής δεδομένου ότι στην συνέχεια ακολουθεί νέα διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League.

Και πάλι για την Εθνική μας ομάδα και τα παιχνίδια που έχει για τα μπαράζ στον δρόμο της πρόκρισης της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Ρουμανία.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ