ΒΕΡΟΙΑ

Φουλάρει για Ισά

 *** Local Caption *** Mohammed-Awal Issah - Rosenborg
Μοχάμεντ Αβάλ Ισά NTB SCANPIX

Ο Γκανέζος Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Βέροιας με την μορφή δανεισμού από την νορβηγική Ρόζενμποργκ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Γκανέζου Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά από την Βέροια με την μορφή δανεισμού από την νορβηγική Ρόζενμποργκ.

Πρόκειται για τον εκλεκτό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής της «Βασίλισσας του βορρά».

Το φλερτ με τον 26χρονο διεθνή Γκανέζο μέσο είναι προχωρημένο, καθώς ο τεχνικός της Βέροιας έχει ανάψει το «πράσινο» φως και απομένει μόνο η συμφωνία στο οικονομικό.

Κάτι που όπως είναι επόμενο ο Καλαϊτζίδης επιθυμεί να γίνει άμεσα, λογικά θα ξεκαθαρίσει μέσα στο τρέχον 48ωρο, ώστε ακολούθως να μπορέσει να τον έχει το συντομότερο δυνατό στην διάθεσή του.

Ο Ισά μετακόμισε στην Ρόζενμποργκ το καλοκαίρι του 2011 μετά από μία τριετή παρουσία στην Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα με την ομάδα της Νορβηγίας να χρειάστηκε να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να μπορέσει να τον αποκτήσει.

Το 2012 όμως δεν αποδείχθηκε η χρονιά του στην Ρόζενμποργκ καθώς κυρίως είχε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια Κυπέλλου όπου ήταν βασικός όχι όμως και στο πρωτάθλημα αφού είχε μπροστά του τους Σελνάες, Ντίσκερουντ και Σβένσον.

Ο Ισά πάντως τόσο με τον Ερυθρό Αστέρα όσο και με την Ρόζενμποργκ έχει αγωνιστεί και στο Europa League τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και σε περίπτωση που αποκτηθεί από την Βέροια δεν θα τίθεται θέμα Σερζ Ντιέ.

Η περίπτωση του Ιβοριανού δυναμικού μέσου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο την Δευτέρα (31/12) για το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της Καβάλας.

Ακόμη στο ρόστερ της Βέροιας αποτελεί ερωτηματικό το μέλλον του διεθνή επιθετικού από την Ονδούρα Κάρλος Κόστλι, του Νίκου Καλτσά που αν είναι να δοθεί δανεικός αυτό δεν θα γίνει για ομάδα Super League ενώ αναμένεται να κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του ο Σήφης Δασκαλάκης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ