ΒΕΡΟΙΑ

Φέρνει τον Κόστλι

Φέρνει τον Κόστλι

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης ο Κάρλο Κόστλι για λογαριασμό της Βέροιας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Sport24.gr, μετά την προφορική συμφωνία μαζί του για να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα.

Το βράδυ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Βέροιας ο Κάρλο Κόστλι - επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Sport24.gr – για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή από την Ονδούρα επιθετικό με ύψος 1.90μ. που έχει 54 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του με 21 γκολ με τον οποίο έχει επέλθει ήδη προφορική συμφωνία.

Ο Κάρλος Γιάιρ "Κάρλο" Κόστλι Μολίνα όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1982 στην Σαν Πέντρο Σούλα της Ονδούρας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πλετένσε (2006-2007).

Το 2007 δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην πολωνική Μπέτσατοβ όπου και παρέμεινε υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2009 όταν και δόθηκε δανεικός στην αγγλική Μπέρμιγχαμ.

Το 2010 πήρε μεταγραφή στην ρουμάνικη Βασλούι για να επιστρέψει το 2011 στην Λατινική Αμερική και στην Άτλας του Μεξικό από όπου δόθηκε δανεικός στην Χιούστον Ντινάμο των ΗΠΑ.

Ο Κόστλι είναι διεθνής από το 2007 ενώ ένας τραυματισμός που είχε το 2010 του στέρησε την παρουσία του στο Μουντιάλ που είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής όπου είχε δώσει το παρών και η Εθνική μας ομάδα.

Μέχρι αύριο εξάλλου δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί και η απόκτηση ενός Ευρωπαίου κεντρικού αμυντικού, το πιο πιθανό αριστεροπόδαρου, και το μόνο που θα απομένει είναι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τον Σερζ Ντιέ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ