ΒΕΡΟΙΑ

Φαβορί για την Βέροια ο Βοσνιάδης

Φαβορί για την Βέροια ο Βοσνιάδης
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι το φαβορί για τον πάγκο της Βέροια μετά την λύση της συνεργασίας της "βασίλισσας του βορρά" με τον Στέφαν Στόικα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι το φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Βέροιας μετά την λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Στέφαν Στόικα.

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης χαίρει της εκτίμησης του Γιώργου Αρβανιτίδη και μάλιστα υπήρχε επαφή τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όχι όμως και μετά το διαζύγιο με τον Στόικα παρά το γεγονός ότι το όνομά του Βοσνιάδη είναι το πρώτο που ακούστηκε έντονα στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά».

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα της Ημαθίας στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Απόλλων Σμύρνης επιθυμεί να έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της.

Εκτός του Βοσνιάδη το άλλο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Σάββα Παντελίδη που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποτελέσει με την σειρά του παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο για τρίτο φετινό παιχνίδι ο Στέφανος Γαϊτάνος να κληθεί να κάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας σε θέση υπηρεσιακού.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ