ΒΕΡΟΙΑ

Ευκαιρίες με Θρασύβουλο

Ευκαιρίες με Θρασύβουλο
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχοντας την ευκαιρία να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του ουσιαστικά μόνο το μεσημέρι μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Θρασύβουλο.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προτίθεται στο αυριανό πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Θρασύβουλο στην Βέροια να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχανε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ο τεχνικός της Βέροιας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία σημερινή προπόνηση μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Μετά το τέλος της ο Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την αποστολή του η οποία αποτελείται από τους: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Καλί, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Καφές, Ιωάννου, Καλογέρης, Μάνος, Σκαθαρούδης, Καλτσάς, Μπαργκάν και Ολαϊτάν.

Με τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει ο Καλαϊτζίδης θέλει να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές του που έχουνε επιβαρυνθεί στα τελευταία παιχνίδια εν όψει και του ραντεβού της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Βέροια.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ