ΒΕΡΟΙΑ

Έτοιμη για το ματς της χρονιάς η Βέροια

Έτοιμη για το ματς της χρονιάς η Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 19 παίκτες στην αποστολή η Βέροια για το εξαιρετικά κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Τετάρτης (5/4, 17:15), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την προπόνηση της Τρίτης (4/4).

Με την απογευματινή της προπόνηση την Τρίτη (4/4) στο Αθλητικό Κέντρο της κέντρο, η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασίας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (5/4, 17:15), στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Ματς που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League. Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ:

Καντιμοίρης, Lopez, Perez, Βασιλαντωνόπουλος, Asigba, Kali, Andonian, Sissoko, Soule, Tomas Gonzalez, Miljevic, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Stojcev, Calvo Arandes, Sarpong, Κωνσταντινίδης, Τζιώρας και Καπετάνος.

Επιστροφή του Γιάννη Παπαδόπουλου που τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εκτός ο τραυματίας Άρσε, ο Ηλιάδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και για λόγους τακτικής οι Χατζί, Λινάρδος, Μπελαΐντ και Μαυριάς.

Η Βέροια παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία (με 16 βαθμούς βρίσκεται στην 16η και τελευταία θέση, στο -6 από τη σωτηρία) και το ματς της Τετάρτης θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί "παιχνίδι της χρονιάς", αφού χωρίς τους τρεις βαθμούς η αποστολή της "Βασίλισσας" για την σωτηρία θα γίνει σχεδόν αδύνατη.

Παναιτωλικός (εκτός), Αστέρας (εντός) και Ξάνθη (εκτός) είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Βέροια έως το τέλος του πρωταθλήματος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ