ΒΕΡΟΙΑ

Ερωτηματικό ο Μπεν

Ερωτηματικό ο Μπεν
INTIME SPORTS

Ο Μοχάμεντ Μπεν αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για τον Χασέ Γκρανέρο εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Χασέ Γκρανέρο εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτελεί ο Μοχάμεντ Μπεν.

Ο διεθνής επιθετικός της «Βασίλισσας του βορρά» δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου καθώς ένοιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.

Η συμμετοχή του ακόμη και στην αποστολή είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί το επόμενο διήμερο, ενώ δύσκολα θα βρίσκεται στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού και ο Ζβόνιμιρ Βούκτις.

Ο 35χρονος Σέρβος επιθετικός συνεχίζει να βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση παρότι έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Στα ευχάριστα για τον Γκρανέρο ήταν η επιστροφή του Ιβάν Μαλόν που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης με προπόνηση που θα γίνει και πάλι στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ