ΒΕΡΟΙΑ

Εποχή Καρυπίδη και επίσημα

Εποχή Καρυπίδη και επίσημα
Καρυπίδης

Η εταιρεία του Θεόδωρου Καρυπίδη κατέχει πλέον το 93.75% της Βέροιας με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να κάνει λόγο για μια καινούρια εποχή με πολλές επιτυχίες.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης μπορεί εδώ και δυο μήνες να έχει αναλάβει τα ηνία της Βέροιας αλλά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε την σχετική άδεια μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης (8/10) και έτσι έχουμε και επίσημα την αλλαγή της σελίδας και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα της Ημαθίας.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Βέροιας αναφέρει:

"Στη σημερινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε.» άδεια για την απόκτηση ποσοστού 93,75% του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ.

Με την απόφαση αυτή ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών τηςποδοσφαιρικήςομάδας της Βέροιας και οριστικοποιήθηκεηνέαμετοχικήτηςσύνθεση, ανοίγονταςμια νέα σελίδα στην ιστορία της.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ κ. Θεόδωρος Καρυπίδης δήλωσε σχετικά:

«Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής ολοκληρώνει την τυπική διαδικασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την απόκτηση της αγαπημένης μας ομάδας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούργιαςεποχής.

Είμαστε βέβαιοι πως ο νέος κύκλοςτης ομάδαςθα στεφθεί με επιτυχία και αισιοδοξούμε πως η Βέροια σύντομα θα κατακτήσει τη θέση που της αξίζει, συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της.»

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ