ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφή στο... παρελθόν για τον Κατίδη

Επιστροφή στο... παρελθόν για τον Κατίδη
Κατίδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατίδης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, ομάδα με την οποία πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στην Superleague εξαιτίας του πανηγυρισμού του (VIDEO).

Στις 16/3/2013 ο Γιώργος Κατίδης έκανε ένα τεράστιο λάθος από εκείνα που είναι ικανά να καταστρέψουν την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, πριν καλά-καλά αυτή αρχίσει. Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης ΑΕΚ - Βέροια, ο νεαρός μέσος πέτυχε γκολ με προβολή και αμέσως πήγε προς την κερκίδα.

Εκεί σήκωσε το δεξί του χέρι ψηλά, σε μία κίνηση που θυμίζει ναζιστικό χαιρετισμό. Τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια πάνω-κάτω τα γνωρίζετε.

Έντονες αντιδράσεις (ακόμα και από συμπαίκτες), τιμωρία από την ΑΕΚ και από την ΕΠΟ (για να μην αγωνιστεί ξανά στην Εθνική) και σκληρή κριτική από ένα κοινό που ούτως ή άλλως διψάει για "αίμα".

Ο νεαρός άσος παραδέχθηκε το λάθος του, εξήγησε πως δεν γνώριζε τι ήταν αυτό που έκανε και προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα του.

Back to the future

Ενάμιση χρόνο αργότερα ο Γιώργος Κατίδης άφησε την Ιταλία και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της... Βέροιας, ομάδα απέναντι στην οποία δημιουργήθηκε αυτή η απίστευτη παρεξήγηση.

Είναι μία απόφαση που έχει συζητηθεί αρκετά και δείχνει πως ο νεαρός άσος δεν το βάζει κάτω τόσο εύκολα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ