ΒΕΡΟΙΑ

Επίσημο: Παίκτης της Βέροιας ο Ασίγκμπα

Επίσημο: Παίκτης της Βέροιας ο Ασίγκμπα

Στην Βέροια θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μαρκ Ασίγκμπα επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις συζητήσεις της ομάδας της Ημαθίας με τον 26χρονο αμυντικό.

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Βέροια καθώς έγινε γνωστή η οριστικοποίηση του δανεισμού του Μαρκ Ασίγκμπα από τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για τις συζητήσεις των δυο πλευρών και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με τον 26χρονο Γκανέζο να ενισχύει την αμυντική γραμμή της ομάδας της Ημαθίας.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε σήμερα η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά» είναι ο MarkAsigba.

Ο 26χρονος Γκανέζος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο MarkAsigba, που γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1990 (έχει ύψος 1,77), στην πρωτεύουσα της Γκάνας, Άκκρα, είναι γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Πρώτος σταθμός στην ευρωπαϊκή του καριέρα ήταν η ισπανική Ντεπορτίβο Μαντριντέγιος.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2013-’14 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα τηςFootball Leagueμε την φανέλα του Φωκικού (το «κοντέρ» του κατέγραψε 18 συμμετοχές και 1 γκολ).

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Άμφισσας άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη σειρά τους το καλοκαίρι του 2014 τον παραχώρησαν με υποσχετική στην Παναχαϊκή.

Ο MarkAsigba την τελευταία διετία (2014-2016) με την φανέλα της ομάδας της Πάτρας μετράει 53 συμμετοχές συνολικά".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ