ΒΕΡΟΙΑ

Επιμένει για Βούκιτς

Επιμένει για Βούκιτς
INTIME SPORTS

Στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς και ενός πολύπειρου μέσου.

Στην απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς και ενός πολύπειρου μέσου θέλει να προχωρήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του 35χρονου Σέρβου επιθετικού που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ είναι προχωρημένη ενώ και αυτή του πολύπειρου μέσου αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με απουσίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά» καθώς ο Χοσέ Γκρανέρο δεν είχε στην διάθεσή του μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστών του.

Τον Ραούλ Μπράβο που μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Αργεντινός ταξίδεψε στην πατρίδα του για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως και τον Άγγελο Βέρτζο που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ακόμη ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα οι Μαλόν και Εσπάρθα, με τον τελευταίο να ανεβάζει στροφές, ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Μπεν και Βεργώνης περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Κι όσο για την προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εσωτερικό δίτερμα, το οποίο έγινε στη μεγαλύτερη διάρκειά του υπό βροχή.

Για αύριο Παρασκευή οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούνε μόνο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιήσουν μια χαλαρή προπόνηση και στην συνέχεια θα πάρουν ρεπό έως το πρωί της Δευτέρας.

Τότε όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League μετά το πέρας της διακοπής για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ