ΒΕΡΟΙΑ

Ενδιαφέρον για τον Γκουέλα

Ενδιαφέρον για τον Γκουέλα
INTIME SPORTS

Κι ενώ ο Σάμι Μπανγκουρά ετοιμάζει τις βαλίτσες του με προορισμό την Βέροια πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της «Βασίλισσας του βορρά» και για τον Φρανκ Γκουέλα.

Την ίδια ώρα που ο Σάμι Μπανγκουρά ετοιμάζει τις βαλίτσες του με προορισμό την Βέροια πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της «Βασίλισσας του βορρά» και για τον Φρανκ Γκουέλα.

Από πλευράς της ΠΑΕ Βέροια μπορεί να μην θέλουνε να επιβεβαιώσουν μέχρι στιγμής το παραμικρό ωστόσο οι επόμενες μέρες θα δείξουνε αν οι δύο γνώριμοι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μπανγκουρά βρίσκεται στο Βέλγιο και σύμφωνα με το περιβάλλον του αναμένεται ακόμη και σήμερα, τελικά, στην Βέροια για τις τελικές συζητήσεις και για να υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.Κι όσο για τον Γκουέλα είναι να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης και όπως όλα δείχνουνε επιθυμεί να παραμείνει στην ελληνική Super League.

Ακόμη το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και στα υπόψη βρίσκονται δύο περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών με τον έναν να είναι διεθνής και τον άλλο ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο, χωρίς να αποκλείεται και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.Ο Ράτκο Ντόστανιτς είδε χθες όλους τους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται κανονικά, με εξαίρεση το νεαρό Ντόγο που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.Κι όσο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κώστα Μπάρμπα και Μπράνκο Όστοϊτς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ