ΒΕΡΟΙΑ

Ελπίδες για τον Μπαργκάν

Ελπίδες για τον Μπαργκάν
INTIME SPORTS

Ο Κενάν Μπαργκάν μπορεί να χάσει το παιχνίδι της Βέροιας με την Κέρκυρα ωστόσο δεν αποκλείεται να προλάβει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

Ανατροπή δεδομένων για τον Κενάν Μπαργκάν στην Βέροια καθώς μπορεί να χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα ωστόσο δεν αποκλείεται να μην χάσει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

Ο Μπαργκάν ακολούθησε και σήμερα όπως και χθες ατομικό πρόγραμμα κάτι που αναμένεται να συμβεί και το επόμενο διήμερο αλλά η εξέλιξη του τραυματισμού εμπνέει σιγουριά επιστροφής τους στην δράση.

Κάτι που ισχύει και για τον Σιρίλ Καλί που με την σειρά του και σήμερα γυμνάστηκε ατομικά ανεβάζοντας όμως ρυθμούς και από το ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε μία ημέρα όπου το πρόγραμμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη περιελάμβανε μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και περιελάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα και τελειώματα φάσεων.

Για μία ακόμη μέρα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και φυσικά έχει τεθεί νοκ άουτ από το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Πολωνός αμυντικός έδειξε ότι έχει πειραχθεί ο έσω πλάγιός του και θα αργήσει να επιστρέψει με το πιθανότερο να είναι πως δεν θα προλάβει κάποιο άλλο από τα φετινά παιχνίδια της Βέροιας.

Όσον αφορά τον Κάρλος Κόστλι είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει σήμερα το βράδυ από την Ονδούρα και από αύριο ο υψηλόσωμος επιθετικός θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κυανέρυθρων».

Σημειώνεται ότι η αυριανή προπόνηση της Βέροιας θα διεξαχθεί στις 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο και ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι ο Κόστλι θα κριθεί αν θα είναι στην βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού της Κυριακής ή όχι. Σε διαφορετική περίπτωση θέση διεκδικούνε οι Ιωάννου και Μοκακέ.

Σε αντίθεση με τον Κόστλι δύσκολα να επιστρέψει από την Κύπρο ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς τόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην Μεγαλόνησο όσο και λόγω των εμποδίων που φαίνεται να μην ξεπερνιούνται στην έκδοση του δελτίου του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ