ΒΕΡΟΙΑ

Έλαμψε ο Κόστλι με την Ονδούρα

Έλαμψε ο Κόστλι με την Ονδούρα
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Κόστλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ονδούρας στο 2-2 με το Μεξικό καθώς ο επιθετικός της Βέροιας μείωσε στο 77' σε 1-2 και στο 80' κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ισοφάρισε ο Μπένγκστον στο τελικό 2-2

Ο επιθετικός της Βέροιας Κάρλος Κόστλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ονδούρας στο 2-2 με το Μεξικό καθώς στο 77' μείωσε σε 1-2 και στο 80' κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ισοφάρισε ο Μπένγκστον στο τελικό 2-2.

Επόμενος σταθμός του για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 θα είναι το παιχνίδι της Τρίτης στον Παναμά και την επομένη του θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι που ακολουθεί της διακοπής του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει για μία ακόμη μέρα τον Σιρίλ Καλί να ανεβάζει ρυθμούς ενώ ο Αλέξης Γεωργιάδης έδειξε να ξεπερνάει πλήρως την ίωση του που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Σε καλή κατάσταση είναι και ο Φραντς Μπερτίν που έχει επιστρέψει από χθες στην Βέροια από την Αϊτή, όπου αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Εθνική ομάδα της χώρας του την Τετάρτη με το Ομάν και όπου ηττήθηκε με 3-0.

Για αύριο ο Θεσσαλονικιός τεχνικός της Βέροιας έχει προγραμματίσει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του που από μεθαύριο Δευτέρα πρόκειται να μπούνε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ