ΒΕΡΟΙΑ

Εξετάζει Κατσικοκέρη

Εξετάζει Κατσικοκέρη
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κατσικοκέρης κατέχει περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα της Βέροιας για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσής της.

Περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα της Βέροιας για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσής της κατέχει ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο 25χρονος επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ αν αποκτηθεί θα κληθεί να καλύψει το κενό των Κάρλος Κόστλι και Ηλία Ιωάννου.

Ωστόσο το έργο της Βέροιας για την απόκτηση του Κατσικοκέρη μόνο εύκολο δεν φαντάζει καθώς φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Εργοτέλη όπου και αγωνιζόταν την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Παρόλα στην ομάδα της Ημαθίας δεν το βάζουνε κάτω και αισιοδοξούνε όσο παραμένει ανοικτό το θέμα της αδειοδότησης των Κρητικών.

Εν τω μεταξύ από το πρωί η αποστολή της Βέροιας βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την αποστολή ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Νίκου Τζημογιάννη ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε στο στρατό για να υπηρετήσει την θητεία του, ενώ η πρώτη προπόνηση έγινε το απόγευμα στο γήπεδο των 3-5 Πηγαδιών.

Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και στην πρώτη τους προπόνηση στο βουνό, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με μπάλα.

Αναφορικά δε με τον προγραμματισμό φιλικών αγώνων, μέχρι τώρα έχουν κλειστεί για τις: 16/7 με την Κ20 Βέροιας, 18/7 με τον Πανιώνιο, 25/7 με τον Εργοτέλη και 31/7 με τον Πανθρακικό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ