ΒΕΡΟΙΑ

Έφυγαν 13 από τη Βέροια

Έφυγαν 13 από τη Βέροια
Βέροια INTIME SPORTS

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Βέροιας δρομολόγησε την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της, ενώ απομένει η ανακοίνωση για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Στην Βέροια η ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων συνδυάστηκε με την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της και ενώ απομένει η ανακοίνωση του Βλάνταν Ίβιτς. Την Παρασκευή (15/5) μετά το τέλος της προπόνησης, 13 ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι, αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Το ερώτημα που τίθεται για τους συγκεκριμένους είναι το αν θα επιστρέψουν ή όχι στην ομάδα της Ημαθίας για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί τις επόμενες ημέρες, με τον νέο τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα που έχει πιάσει ήδη δουλειά στα γραφεία σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό Βλάνταν Ίβιτς.

Οι 13 ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την Βέροια είναι οι Τζινάρ, Καταλά, Βέρτζος, Όστοϊτς, Νέτο, Μαλόν, Μπατιόν, Μπαλάφας, Καμπαγιέρο, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν και Ντουμίτρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί ο τραυματίας Μπεν και ο Χομσιόγλου λόγω του στρατιωτικού του.

Μάλιστα στις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσουν και οι Ραούλ Μπράβο, Βάσκες, Βεργώνης, Εσπάρθα και Κάμπορα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ