ΒΕΡΟΙΑ

Έφθασε ο Ντουμίτρου

Έφθασε ο Ντουμίτρου

Στην Βέροια βρίσκεται από το απόγευμα ο Νικολάο Ντουμίτρου για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του, ενώ το φλερτ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο φρενάρει την απόκτηση του Σαμίρ Μπενμεζιάν.

Ο Νικολάο Ντουμίτρου βρίσκεται στη Βέροια από το απόγευμα για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του, ενώ το φλερτ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο φρενάρει την απόκτηση του Σαμίρ Μπενμεζιάν.

Ο 22χρονος Ιταλοσουηδός επιθετικός είναι να αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο από τη Νάπολι, ενώ την Πέμπτη η σκυτάλη θα περάσει στον Ρομπέρτο Μπατιόν.

Η έλευση του 32χρονου Αργεντινού μεσοαμυντικού είναι στην λογική του Χαβιέ Κάμπορα. Να έρθει για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά».

Κατά τα άλλα η υπόθεση της μεταγραφής του 25χρονου Γαλλομαροκινού φορ Σαμίρ Μπενμεζιάν έχει «παγώσει» προσωρινά, κάτι που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται στην αναμονή της απάντησης του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην πρόταση που έχει στα χέρια του.

Παράλληλα ακόμη και αύριο δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί το φλερτ της απόκτησης του Αριέλ Ιμπαγάσα. Στις τάξεις της Βέροιας επικρατεί αισιοδοξία για την θετική απάντηση του έμπειρου Αργεντινού πρώην μέσου του Ολυμπιακού.

Ακόμη στόχος της νέας διοίκησης της ΠΑΕ είναι η απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Ενός έμπειρου αριστερού μπακ και ενός διεθνή μεσοαμυντικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο αυριανό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων στις 18:30 ο Χοσέ Γκρανέρο μεταξύ άλλων θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Αργεντινό επιθετικό Χαβιέ Κάμπορα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ