ΒΕΡΟΙΑ

Δύσκολα για φέτος ο Σνάουτσνερ

Δύσκολα για φέτος ο Σνάουτσνερ
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπορεί να δοκίμασε με μεσημέρι να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ωστόσο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς

Δεν ήταν γραφτό τελικά ούτε για σήμερα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να μπορέσει να προπονηθεί με την ομάδα της Βέροιας και όχι μόνο αυτό αλλά και να κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Πολωνός αμυντικός μπορεί να ξεκίνησε το πρόγραμμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αλλά στην πορεία αποχώρησε και την στιγμή αυτή παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει.

Εν τω μεταξύ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Βέροιας μετά το διήμερο ρεπό για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας απουσίαζαν οι Κόστλι, Μπερτίν και Ντομπρασίνοβιτς.

Η απουσία τους είχε να κάνει για ότι βρίσκονται στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους με τον Κόστλι να αναμένεται να επιστρέψει στην Βέροια την επόμενη Τετάρτη και οι άλλοι δύο στο τέλος της εβδομάδας.

Απών ήταν και ο Κενάν Μπαργκάν που συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του και υποβλήθηκε σήμερα σε νέες εξετάσεις και απομένει να φανεί αν θα προλάβει να είναι έτοιμος σε σχεδόν δύο εβδομάδες που είναι το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Κατά τα λοιπά ο Σιρίλ Καλί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας ωστόσο ρυθμούς ώστε να μπορέσει από Δευτέρα να μπει με την υπόλοιπη ομάδα ενώ το ευχάριστο της σημερινής προπόνησης ήταν ότι μετά από πολύ καιρό πήρε μέρος ο Αλέξης Βεργώνης, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από το πρόβλημα στους χιαστούς του.

Το σημερινό πρόγραμμα του Καλαϊτζίδη περιλάμβανε προθερμαντικό στάδιο και προσαρμογές και στην συνέχεια εκπαιδευτικό δίτερμα κατοχής ενώ για αύριο υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 15.30 στο Ταγαροχώρι.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ