ΒΕΡΟΙΑ

Δοκιμάζει Σκοπιανό αριστερό μπακ

Δοκιμάζει Σκοπιανό αριστερό μπακ

Ο Γκόραν Στεφάνοβιτς την ίδια ώρα που δοκιμάζει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Βέροιας έναν Σκοπιανό αριστερό μπακ είδε τον Κώστα Μπάρμπα να τραυματίζεται

Ο τραυματισμός του Κώστα Μπάρμπα στον θώρακα αποτέλεσε την πρώτη απώλεια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Βέροιας την ίδια ώρα που ο Γκόραν Στεφάνοβιτς έχει φέρει για δοκιμή έναν Σκοπιανό αριστερό μπακ.

Η παρουσία του εν λόγω υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή στην χθεσινή προπόνηση αλλά και στο οικογενειακό διπλό είχε να κάνει με το ότι δεν προχώρησε το φλερτ με τον 23χρονο Γάλλο Βίλφριντ Μοϊμπέ.

Όσο για τον τραυματισμό του Μπάρμπα έγινε στην χθεσινή ημέρα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας σε μία μονομαχία που είχε με συμπαίκτη του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Πάντα στο μεταγραφικό μέτωπο τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα στα γραφεία της ΠΑΕ και απομένει να φανεί αν αυτή θα μετουσιωθεί σε ανακοινώσεις.

Κινήσεις που είναι δεδομένο ότι θα γίνουνε για την κάλυψη κενών που παραμένουν στο ρόστερ της «Βασίλισσας του βορρά» σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του Σέρβου τεχνικού.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ