ΒΕΡΟΙΑ

Αρθροσκόπηση ο Βεργώνης

Αρθροσκόπηση ο Βεργώνης
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Βεργώνης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος το πρωί της Δευτέρας (10/11) στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση μετά από 20 μέρες.

Σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος υποβλήθηκε σήμερα (10/11) το πρωί ο Αλέξανδρος Βεργώνης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση μετά από 20 μέρες.

Την επέμβαση στον παίκτη της Βέροιας έκανε ο γιατρός Εμμανουήλ Παπακώστας και όπως διαπιστώθηκε χρειάστηκε να γίνει καθαρισμός του έσω μηνίσκο του.

Η ΠΑΕ Βέροια ευχήθηκε στον Βεργώνη ταχεία ανάρρωση με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε: "Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ. και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Π.Α.Ε. Βέροια εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους για πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλέξανδρο Βεργώνη. Του ευχόμαστε ολόψυχα την άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους".

Ο Βεργώνης είχε φανεί πως θα απέφευγε την αρθροσκόπηση μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο δεξί του γόνατο μετά από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς μέσω των θεραπειών που είχε υποβληθεί.

Ωστόσο μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου (8/11) και πάλι στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε με ένεση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις.

Πλέον ο Βεργώνης αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο την επόμενη Δευτέρα (17/10) και την μεθεπόμενη μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής να τεθεί σε κανονικούς ρυθμούς στην διάθεση του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ