ΒΕΡΟΙΑ

Απορρίφθηκε ο Κιτανόφσκι

Απορρίφθηκε ο Κιτανόφσκι

Ο 21χρονος Σκοπιανός αριστερός μπακ Τομέ Κιτανόφσκι δεν θα συνεχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα της Βέροιας στα 3-5 Πηγάδια.

Χωρίς την παρουσία του υπό δοκιμή Τομέ Κιτανόφσκι θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Βέροιας στα 3-5 Πηγάδια.

Ο 21χρονος Σκοπιανός αριστερός μπακ που δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες απορρίφθηκε από τον Γκόραν Στεβάνοβιτς καθώς ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας έκρινε ότι δεν είχε τα στοιχεία που ζητούσε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους μπήκαν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Ο Στεβάνοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού και ο Κώστας Μπάρμπας που τραυματίστηκε τις προηγούμενες μέρες στον θώρακα νιώθει πλέον καλύτερα και έδωσε κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση.

Όσον αφορά τον Κενάν Μπαργκάν, παίρνει μέρος στις καθημερινές προπονήσεις αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για τα φιλικά που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα.

Καταρχήν αύριο (16/07, 17:45) την ομάδα Κ20 του συλλόγου ενώ δύο μέρες αργότερα η Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (18/07, 18:00) που επίσης προετοιμάζεται στην περιοχή.

Τα υπόλοιπα δύο φιλικά που έκλεισε η «Βασίλισσα του βορρά» θα δοθούν μετά την επιστροφή της αποστολής από τα 3-5 Πηγάδια, με αντιπάλους τον Εργοτέλη (25/07) και τον Πανθρακικό (31/07).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ