ΒΕΡΟΙΑ

Αποφασίζει ο Γαϊτάνος

Αποφασίζει ο Γαϊτάνος
Γαϊτάνος INTIME SPORTS

Στην Βέροια θα επιστρέψουν το πρωί στις προπονήσεις μπαίνοντας σε ρυθμούς προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Στέφανος Γαϊτάνος αναμένεται να είναι στην άκρη του πάγκου.

Με τον Στέφανο Γαϊτάνο στην άκρη του πάγκου της θα πορευθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και κατ' επέκταση του πρωταθλήματος η Βέροια.

Ο "Στρατηγός" μετά την συνάντηση που είχε το βράδυ της Μ. Δευτέρας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, έδειξε να αλλάζει στάση σε σχέση με μία εβδομάδα πριν με αποτέλεσμα να μην κατέβει στα Χανιά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Εν ολίγοις ο Γαϊτάνος έδειξε να αποδέχεται να οδηγήσει την "Βασίλισσα του Βορρά" στα τρία παιχνίδια των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών. Τρία και όχι τέσσερα αφού το ένα είναι με την Νίκη Βόλου που δεν θα διεξαχθεί λόγω της απόσυρσης της ομάδας του Βόλου από το πρωτάθλημα της Super League.

Κι όσο για την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας της Ημαθίας; Θέλω της διοίκησής της είναι να έχει έρθει μέχρι τότε σε συμφωνία με τον νέο τεχνικό της ομάδας για να πιάσει δουλειά άμεσα. Είτε αυτός είναι ο Βλάνταν Ίβιτς που όπως είναι γνωστό αποτελεί την πρώτη επιλογή είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Παράλληλα η διοίκηση της Βέροιας βρίσκεται σε αναζήτηση εκτός προπονητή και τεχνικού διευθυντή για την νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη επιλογή συνδυάζεται με αυτή της πρώτης επιλογής στην θέση του προπονητή. Ο λόγος για τον Ίλια Ίβιτς που είναι αδερφός του Βλάνταν Ίβιτς ενώ στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο Ζήσης Βρύζας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από σήμερα αναμένεται στις προπονήσεις της Βέροιας να επιστρέψει και ο Κενάν Μπαργκάν που δείχνει να έχει ξεπεράσει την θλάση του στον τετρακέφαλο. Αυτήν που τον άφησε εκτός του τελευταίο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ