ΒΕΡΟΙΑ

Από Σιόντη σε Οικονόμου

Από Σιόντη σε Οικονόμου

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Στέφανου Σιόντη η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε και αυτή του Βαγγέλη Οικονόμου. Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Διπλό χτύπημα επεφύλασσε η σημερινή ημέρα για την ΠΑΕ Βέροια καθώς μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Στέφανου Σιόντη ακολούθησε αυτή του Βαγγέλη Οικονόμου.

Αμφότεροι οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» θα παρακολουθήσουνε αύριο από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Ευάγγελου Οικονόμου. Ο 25χρονος Έλληνας σέντερ μπακ υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για έναν χρόνο», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Οικονόμου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που έγινα μέλος της ομάδας της Βέροιας. Δηλώνω ότι θα δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου».

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε το απόγευμα με το καθιερωμένο χαλάρωμα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και μετά το τέλος του ο τεχνικός της ομάδας Γκόραν Στεβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, αφήνοντας εκτός τους τιμωρημένους Γκιγιέρμο και Αποστολόπουλο και τον ανέτοιμο Ντα Κόστα.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας είναι οι: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς (πιθανή ενδεκάδα), Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Σεντεμέντες, Βεργώνης, Παυλίδης, Πλαβούκος, Μάνος και Σεγούντο Ρίος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ