ΒΕΡΟΙΑ

Από Οσεάνο σε Μπέργκοντι

Από Οσεάνο σε Μπέργκοντι

Η περίπτωση του Πορτογάλου μέλους του τεχνικού τιμ της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας Οσεάνο Αντράντε ντα Κρουζ δεν προχωράει στην Βέροια και απομένει να φανεί να θα απασχολήσει εκ νέου αυτή του Ιταλού Κριστιάνο Μπέργκοντι.

Στην Βέροια η περίπτωση του Πορτογάλου μέλους του τεχνικού τιμ της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας Οσεάνο Αντράντε ντα Κρουζ δεν προχωράει και απομένει να φανεί να θα απασχολήσει εκ νέου αυτή του Ιταλού Κριστιάνο Μπέργκοντι.

Αιτία που το φλερτ με τον 51χρονο Πορτογάλο τεχνικό που απασχόλησε έντονα τα τελευταία 24ωρα τους διοικούντες της «Βασίλισσας του βορρά» είχε να κάνει λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Στην Βέροια δείχνουν ωστόσο διατεθειμένοι να περιμένουνε για λίγο ακόμη πριν στραφούν σε άλλες περιπτώσεις μεταξύ των οποίων ήταν προ ημερών και αυτή του 49χρονου Ιταλού Μπέργκοντι από την ευρωπαϊκή αγορά. Όπως και αυτό του γνώριμου Σέρβου πρώην της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς.

Κι όσο για την ελληνική δεν τίθεται θέμα του Σάββα Παντελίδη που έχει απαντήσει αρνητικά ενώ και στον Αλέκο Βοσνιάδη δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Στα υπόψη είναι πάντα και οι Τάκης Λεμονής, Νίκος Νιόπλιας και Τίμος Καββακάς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ