ΒΕΡΟΙΑ

Από εβδομάδα ο Βεργώνης

SUPERLEAGUE
Αλέξανδρος Βεργώνης WWW.MEGAPRESS.GR

Με τον Αλέξανδρο Βεργώνη να μένει εκτός προπονήσεων σίγουρα μέχρι και την Δευτέρα η Βέροια επέστρεψε στην δράση μετά το ρεπό της Τρίτης.

Μετά το ρεπό της Τρίτης η Βέροια επέστρεψε το πρωί στην δράση με απόντα τον Αλέξανδρο Βεργώνη να μένει εκτός προπονήσεων σίγουρα μέχρι και την Δευτέρα.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας του βορρά» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατό του και θα υποβληθεί σε νέα εξέταση πριν τεθεί και πάλι στην διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο.

Στόχος του ιατρικού τιμ της Βέροιας είναι ο Βεργώνης μέσα από το πρόγραμμα της αποθεραπείας του θα γλιτώσει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση που θα τον αφήσει μεγαλύτερο διάστημα εκτός.

Ο τραυματισμός του έμπειρου μέσου της Βέροιας είχε προέλθει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια. Με την Ερμιονίδα για το Κύπελλο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Super League.

Το σίγουρο είναι ότι η αναβολή της αγωνιστικής του προσεχούς Σαββατοκύριακου είναι σίγουρο ότι λειτουργεί υπέρ του Βεργώνη εν όψει της επιστροφής του στις υποχρεώσεις της Βέροιας.

Η αναβολή της 6ης αγωνιστικής υπενθυμίζεται ότι έχει να κάνει λόγω του χαμού του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ενώ ακολουθούνε και τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2016 στον δρόμο προς την τελική φάση στην Γαλλία.

Αύριο Πέμπτη οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν κάνουν και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου. Προπονήσεις που θα συνεχιστούν σίγουρα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και από εκεί και πέρα θα ψάξουν για κάποιον αντίπαλο για την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού. Κι αυτό ώστε να μείνουν όσο το δυνατόν σε αγωνιστική εγρήγορση.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ