ΒΕΡΟΙΑ

Από Δευτέρα για Μρντάκοβιτς

Από Δευτέρα για Μρντάκοβιτς
INTIME SPORTS

Από την Δευτέρα (11/7) αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του επιθετικού της Βέροιας Μίλιαν Μρντάκοβιτς μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Εξελίξεις στην υπόθεση του επιθετικού της Βέροιας Μίλιαν Μρντάκοβιτς μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε αναμένεται να υπάρξουν από την Δευτέρα.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Στέφανο Γαϊτάνο στην προπόνηση της Τρίτης, και χθες (6/11) απολογήθηκε.

Ο Μρντάκοβιτς στην χθεσινή του απολογία παραδέχθηκε το λάθος του ζητώντας συγγνώμη για την συμπεριφορά του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του εξηγώντας ότι όλα έγιναν πάνω στην ένταση της στιγμής.

Η στάση του ήταν επόμενο να βάλει στην άκρη και την διαφαινόμενη εν θερμώ απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ να προχωρήσει σε λύση του συμβολαίου του.

Για τον λόγο αυτό και με σύμμαχο τον χρόνο αποφασίστηκε καταρχήν να αποκλειστεί της αποστολής του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονή και να του χορηγήσουν 4ήμερη άδεια.

Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα οι όποιες εξελίξεις να μετατίθενται για την ερχόμενη Δευτέρα. Στο ξεκίνημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας για τα μπαράζ της πρόκρισής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μία άδεια, στην διάρκεια όμως της διακοπής του πρωταθλήματος, που είχε αποτελέσει και την αιτία της έκρηξης του Μρντάκοβιτς απέναντι στον Γαϊτάνο που του την είχε αρνηθεί ζητώντας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι "κυανέρυθροι" συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονής στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Γαϊτάνος είδε στην σημερινή προπόνηση το Νίκο Καλτσά να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους Ντα Κόστα και Σεγούντο Ρίος που δεν προπονήθηκαν για μία ακόμη μέρα και το μέλλον τους στην ομάδα διαγράφεται δυσοίωνο.

Να σημειωθεί τέλος ότι τις επόμενες μέρες θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα της Βέροιας τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ20 του συλλόγου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ