ΒΕΡΟΙΑ

Αναβαθμίζεται το γήπεδο της Βέροιας

Αναβαθμίζεται το γήπεδο της Βέροιας
INTIME SPORTS

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και του αποστραγγιστικού συστήματος.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και του αποστραγγιστικού συστήματος στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Από χθες το πρωί ειδικά μηχανήματα αφαίρεσαν το παλιό χόρτο και από σήμερα θα ξεκινήσει η κατασκευή νέου αποστραγγιστικού 60 γραμμών που θα βοηθάει να μην κρατάει νερά ο αγωνιστικός χώρος.

Παράλληλα θα κατασκευαστεί νέο σύστημα ποτίσματος δύο γραμμών που θα καλύπτει το 100% του αγωνιστικό χώρου ενώ στην συνέχεια θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας υψηλών προδιαγραφών.

Ακόμη και νέες αλουμινένιες εστίες τελευταίας τεχνολογίας στις οποίες θα μπουν νέα δίχτυα "κυανέρυθρου" χρώματος, όπως ακριβώς είναι και τα χρώματα της Βέροιας.

Οι εργασίες αυτές όπως είναι γνωστό έχουνε σαν αποτέλεσμα η Βέροια να δώσει το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (28/09, 18:15).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ