ΒΕΡΟΙΑ

Ανατροπή με Καλί

Ανατροπή με Καλί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται στην Βέροια μετά τη φυγή του Σιρίλ Καλί, άγνωστο ακόμα το μέλλον του Τζόναθαν Λόπεθ.

Όλα έδειχναν πως ο Σιρίλ Καλί θα αγωνιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της Βέροιας καθώς απέμεναν μόνο οι υπογραφές αλλά τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Μία εξέλιξη που έχει σαν αποτέλεσμα ο Γκόραν Στεβάνοβιτς να βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του Γάλλου κεντρικού αμυντικού με αυτόν να μην αποκλείεται να προέρχεται από την ίδια αγορά.

Βέβαια δεν αποκλείεται και να προέλθει από την αγορά της Γκάνας, όπου είχε εργαστεί στην Εθνική ομάδα της χώρας, ή και της πατρίδας του όπως συνέβη με την απόκτηση του Όστοϊτς.

Παράλληλα ερωτηματικό συνεχίζει να αποτελεί και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζόναθαν Λόπεθ καθώς στην ομάδα της Ημαθίας συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο σε αντίθεση με τον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πλευρά του Λόπεθ, που έχει προσφύγει μέσω του δικηγόρου του στη FIFA, οφείλονται και χρήματα με τον ίδιο να επιθυμεί την εύρεση του συναινετικού τρόπου όπως τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal News".

"Θέλω να βρούμε τη λύση, παρά το ότι η σχέση μου με τη Βέροια είναι κατεστραμμένη. Είμαι 100% ελεύθερος και όσα ισχυρίζεται η πρώην ομάδα μου δεν είναι αλήθεια.

Εννοείται πως την ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε άλλο πρωτάθλημα, αλλά ο πρόεδρός της δεν με σεβάστηκε ούτε ως άνθρωπο ούτε ως ποδοσφαιριστή".

Ο Λόπεθ φέρεται από την ολοκλήρωση σχεδόν των φετινών του υποχρεώσεων με την Βέροια να έχει πρόταση από την ισπανική Έρκουλες επιθυμώντας να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα με βασικότερο λόγο ότι είναι κοντά στο σπίτι του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ