ΒΕΡΟΙΑ

Αναστασόπουλος: "Ένεση ηθικού η ισοπαλία"

Αναστασόπουλος: "Ένεση ηθικού η ισοπαλία"

Ο Νίκος Αναστασόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες του για την ισοπαλία με τον Πλατανιά, ενώ τόνισε πως η ισοπαλία ήταν ένεση ηθικού.

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η Βέροια αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά.

Η "βασίλισσα του Βορρά" έδειξε ψυχικά αποθέματα και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Νίκος Αναστασόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

"Αξίζουν τα εύσημα στον Μίλιαν, έκανε πολύ καλή δουλειά, σκόραρε δύο φορές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έγινε ένα πολύ καλό ματς, παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν το βάλαμε κάτω, ο προπονητής στο ημίχρονο μας τόνωσε το ηθικό και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι.

Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά την κόκκινη ήρθε μία απογοήτευση αλλά σηκώσαμε γρήγορα κεφάλι και καταφέραμε να σκοράρουμε.

Έτσι δικαίως ήρθε το 2-2. Είμαστε ικανοποιημένοι, ο Πλατανιάς είναι ένα υγιές σωματείο αλλά όλα καλά και το 2-2 αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες και εύχομαι να είμαστε υγιείς για τη συνέχεια. Είναι μία ένεση ηθικού η ισοπαλία αυτή και συνεχίζουμε".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ