ΒΕΡΟΙΑ

Ανανέωση ραντεβού με Ντόστανιτς

Ανανέωση ραντεβού με Ντόστανιτς
INTIME SPORTS

Γιώργος Αρβανιτίδης και Ράτκο Ντόστανιτς τα είπανε για πρώτη φορά για την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ Βέροια με τον Σέρβο τεχνικό.

Με δεδομένη την επιθυμία παραμονής του Ράτκο Ντόστανιτς στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας έγινε η πρώτη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Γιώργο Αρβανιτίδη.

Η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια και του Σέρβου τεχνικού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σε αυτή διαφάνηκε ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για να δώσουνε τα χέρια ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε χθες καθώς προέκυψαν κάποια ζητήματα τα οποία και θα συζητηθούν σε νέο ραντεβού που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν χθες και πάλι στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ντόστανιτς με μία απογευματινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένων και των Σιόντη και Παυλίδη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, για σήμερα υπάρχει και πάλι μια απογευματινή προπόνηση στο Ταγαροχώρι και αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η φιλική ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί στις 17:30 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ