ΒΕΡΟΙΑ

Ανανέωσε ο Καντιμοίρης

Ανανέωσε ο Καντιμοίρης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καντιμοίρης ταξίδεψε στην Βέροια και συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας για την περίοδο 2013-2014 θα παραμείνει κάτοικος Βέροιας για δυο ακόμα σεζόν, καθώς ο Γιώργος Καντιμοίρης μετά τη συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Γιώργο Αρβανιτίδη επήλθε συμφωνία.

Την Πέμπτη ο 32άχρονος άσος ταξίδεψε από την Ρόδο στην Βέροια με σκοπό να τελειώσει το θέμα της παραμονής του. Όπως και έγινε αφού συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχανε απομείνει για το νέο συμβόλαιό του διετούς χρονικής διάρκειας.

Με την συμφωνία με τον Καντιμοίρη και την ανανέωση του συμβολαίου του, αποτελούσε και δική του προτεραιότητα μπροστά και στις υπόλοιπες προτάσεις που είχε έγινε ο τρίτος της παρέας.

Η τρίτη ανανέωση της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια μετά τους Μπράνκο Όστοϊτς και Αλέξανδρο Βεργώνη.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας για την συμφωνία που επήλθε με τον Καντιμοίρη ανέφερε:

"ΗΠ.Α.Ε. Βέροιαανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακαΓιώργο Καντιμοίρηγια 2 χρόνια".

Ο Καντιμοίρης θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς τερματοφύλακες της Βέροιας στη νέα αγωνιστική περίοδο στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού της ομάδας Χοσέ Κάρλος Γρανέρο. Κι όσο για τις άλλες δύο επιλογές του θα είναι ο Ισπανός Τσάβι Τζινάρ και ο νεαρός Βασιλειάδης που θα προωθηθεί από την Κ-20.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ