ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοίνωσε Ντουμίτρου

Ανακοίνωσε Ντουμίτρου

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάο Ντουμίτρου με την μορφή δανεισμού από την Νάπολι, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια προχώρησε στην ανακοίνωση τη απόκτησης με την μορφή δανεισμού από την Νάπολι για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, του Νικολάο Ντουμίτρου.

Ο 22χρονος Ιταλοσουηδός επιθετικός βρισκόταν από χθες το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Βέροια ανέφερε τα εξής: "H Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει το δανεισμό του 23χρονου ποδοσφαιριστή Nicolao Manuel Dumitru Cardoso από τη SSCN NAPOLI."

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Αμέσως μετά δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Είναι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους συνέβαλαν στη μεταγραφή μου".

Η Π.Α.Ε. Βέροια θα ήθελε να ευχαριστήσει τη SSCN NAPOLI για την διάθεση που έδειξε στην ολοκλήρωση του δανεισμού. Ο Nicolao θα αγωνίζεται με το No 12».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ