ΒΕΡΟΙΑ

Αμφίβολος ο Μπεν

Αμφίβολος ο Μπεν
Μπεν INTIME SPORTS

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μοχάμεντ Μπεν προέκυψε στη Βέροια και η συμμετοχή του στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι αμφίβολη.

Η συμμετοχή του Μοχάμεντ Μπεν στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με την Κέρκυρα είναι αμφίβολη. Ο Γάλλος επιθετικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι του στην χθεσινή (11/9) απογευματινή προπόνηση προσθέτοντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Χοσέ Γκρανέρο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ιβάν Μαλόν και Χοκίν Εσπάρθα, με τον δεύτερο να αναχώρησε για την πατρίδα του ώστε να εξεταστεί από δικό του γιατρό, μιας και οι πόνοι στο πόδι του δεν λένε να υποχωρήσουν.

Κατά τα άλλα, την Πέμπτη η προπονήθηκε για πρώτη φορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο 28χρονος μεσοαμυντικός Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» θα ολοκληρωθεί σήμερα (12/9) με προπόνηση που θα γίνει σε δύο γκρούπ, το πρωί στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ