ΒΕΡΟΙΑ

Αδικαιολόγητα απών ο Λόπεθ

Αδικαιολόγητα απών ο Λόπεθ

Το σίριαλ με τον Τζόναθαν Λόπεθ συνεχίζεται στην Βέροια καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν εμφανίστηκε στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση.

Ο Τζόναθαν Λόπεθ ήταν αδικαιολογήτως απών από την σημερινή πρώτη συγκέντρωση της Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν εμφανίστηκε ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας τον περίμεναν να δώσει κανονικά το παρόν αφού δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Η απουσία του Λόπεθ για τον λόγο αυτό σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση είχε σαν αποτέλεσμα να τον συγκαταλέγουν στους αδικαιολογήτως απόντες.

Αντίθετα με τον Ισπανό τερματοφύλακα ο Κενάν Μπαργκάν στις δηλώσεις του δεν έκρυψε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στα γήπεδα, μετά από τον τραυματισμό του.

Σε δήλωσή του στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σημείωσε: "Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με την Βέροια. Ελπίζω αυτήν η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή, και για μένα αλλά και για την ομάδα μας.

Φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή και θα βάλουμε υψηλότερους στόχους. Πιστεύω ότι πέρσι η Βέροια δεν άξιζε να κυνηγά την σωτηρία στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί είναι για μεγαλύτερα πράγματα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ