ΞΑΝΘΗ

Υπολογίζει σε Βασιλακάκη, περιμένει τρεις

Υπολογίζει σε Βασιλακάκη, περιμένει τρεις
INTIME SPORTS

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε ουσιαστικά την προετοιμασία της την Παρασκευή με την τελευταία δυνατή προπόνηση με την αποστολή να ανακοινώνεται το Σάββατο το μεσημέρι.

Την τελευταία της δυνατή προπόνηση πραγματοποίησε την Παρασκευή ομάδα της Ξάνθης με το βάρος να πέφτει και πάλι στις ασκήσεις τακτικής μετά το αρχικό ζέσταμα. Το προπονητικό επιτελείο μετά τον διαχωρισμό των ποδοσφαιριστών σε υποομάδες έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής.

Τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική λειτουργία ο Νίκος Κεχαγιάς ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης η SKODA ΞΑΝΘΗ δούλεψε στις στατικές φάσεις.

Για το παιχνίδι ο μοναδικός παίκτης που θα απουσιάσει σίγουρα είναι ο Μαρίν ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ σε αντίθεση υπολογίζεται κανονικά ο Βασιλακάκης ο οποίος θα ενισχύσει τους Ακρίτες.

Ο Κεγαχιάς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει τι θα γίνει με τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα και την Παρασκευή γυμνάστηκαν μόνοι τους. Οι Κώστας Φλίσκας και Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Σπύρος Βάλλας συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ