ΞΑΝΘΗ

Υπάρχει διαφορά με Τσιώλη

Υπάρχει διαφορά με Τσιώλη
INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη έχει προσεγγίσει τον Σάκη Τσιώλη, αλλά εκείνος εξακολουθεί να έχει ενστάσεις. Τι περιμένει και τι αναμένεται να απαντήσει.

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, η οποία έχει στη λίστα της ονόματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο Σάκης Τσιώλης μια και η άλλη εγχώρια λύση δεν είναι εφικτή, αφού ο Γιάννης Μαντζουράκης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Στον Καρδιτσιώτη τεχνικό έχει κατατεθεί πρόταση, αλλά υπάρχει διαφορά αυτή τη στιγμή και αναμένεται η πλευρά του προπονητή να καταθέσει αντιπρόταση. Ποια είναι η επιθυμία του Τσιώλη; Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει εδώ κι ένα μήνα ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Η υπόθεση με την ομάδα του MLS δεν έχει τελειώσει ακόμα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχουμε οριστική εξέλιξη σε αυτό.

Από εκεί και πέρα, αν το αμερικανικό όνειρο ναυαγήσει ο Τσιώλης θα δει με άλλο μάτι την πρόταση της Ξάνθης, αφού δεν υπάρχει άλλη ομάδα της Superleague που να χρειάζεται προπονητή. Αν, πάντως, η Ξάνθη δεν πάρει τον 54χρονο, τότε θα στραφεί σε δύο περιπτώσεις ξένων τεχνικών.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ