ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Βάλλα και Χοσέμι στον "τελικό"

Χωρίς Βάλλα και Χοσέμι στον "τελικό"
Γούτας Βάλλας INTIME SPORTS

Η επόμενη της ήττας στο Ηράκλειο έφερε κατήφεια στο στρατόπεδο της Ξάνθης και πλέον ακόμα και με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ναι μεν η ακριτική ομάδα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν.

Η ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ για την SKODA ΞΑΝΘΗ σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την Ακριτική ομάδα.

Το πλεονέκτημα που είχαν οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά πριν την 33η αγωνιστική κρατώντας την τύχη τους στα χέρια τους χάθηκε καθώς πλέον πλην της επιτακτικής νίκης επί του Παναθηναϊκού χρειάζονται και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων ώστε να παραμείνει η SKODA ΞΑΝΘΗ για 26η συνεχή χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

Το κλίμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν βαρύ την Δευτέρα το μεσημέρι, με την ξανθιώτικη ομάδα αμέσως μετά την επιστροφή της στην βάση από την Κρήτη να μεταβαίνει στο προπονητικό κέντρο. Εκεί οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ματς με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στα αγωνιστικά νέα ο Νίκος Κεχαγιάς θα έχει στην διάθεση του την Κυριακή τον Νικολά Μαρίν που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ενώ για τον "τελικό" με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται οι Χοσέμι και Βάλλας που δέχθηκαν τις τέταρτες φετινές τους κίτρινες κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής θα χάσει και ο Δήμος Μπαξεβανίδης που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Κυριακής.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ