ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Σολτάνι, Μπαξεβανίδη στην Κέρκυρα η Ξάνθη

Χωρίς Σολτάνι, Μπαξεβανίδη στην Κέρκυρα η Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νίκη στην Κέρκυρα ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται η Ξάνθη στην πρώτη πεντάδα είναι ο αποκλειστικός στόχος των Ακριτών την Κυριακή. Δεν θα έχει στη διάθεση του τους Σολτάνι, Μπαξεβανίδη ο Λουτσέσκου.

Με δυο απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του ταξίδεψε στην Κέρκυρα για το παιχνίδι της Κυριακής η Ξάνθη. Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σολτάνι και Μπαξεβανίδη που είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός είναι και ο Χατζητερζόγλου που είναι τραυματίας.

Φυσικά στόχος της ομάδας του Λουτσέσκου είναι η νίκη που θα διατηρήσει τους Ακρίτες στην πρώτη πεντάδα και σε συνδυασμό με το τι θα συμβεί στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει και επιπλέον διαφορά στην Ξάνθη ενόψει της συνέχειας.

Η προετοιμασία της Ξάνθης ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί με το τεχνικό επιτελείο να δίνει τις τελευταίες του οδηγίες στο προπονητήριο της ομάδας, δίνοντας έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Εν συνεχεία ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλο, Γουάλας, Συλλά, Καρασαλίδη, Φλίσκα, Λισγάρα, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκη, Τριάδη, Λάζιτς, Πιτσέλι, Ράνο και Γιουνές.

Εν τω μεταξύ τα γενέθλιά του είχε ο γυμναστής της ομάδας Τάσος Σιδερίδης, ο οποίος μετά τις καθιερωμένες ευχές, κέρασε τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ