ΞΑΝΘΗ

Χωρίς προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη στην Ξάνθη

Χωρίς προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη στην Ξάνθη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση ενόψει των τελευταίων πέντε αγώνων του πρωταθλήματος και την μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενώ οι "Ακρίτες" τα δίνουν όλα καθημερινά.

Οι δυο νίκες επί Παναιτωλικού και Ατρόμητου έφεραν την Ξάνθη στην πρώτη πεντάδα και σε θέση ισχύος ενόψει της μάχης των πλέι οφ. Μόνο που οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα προκειμένου να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν και στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια και να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα.

Οι "Ακρίτες" έχουν μπροστά τους εξάλλου ματς "φωτιά" καθώς θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης. Τρεις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα και σίγουρα τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν την είσοδο τους ή μη στα πλέι οφ.

Το καλό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως ενόψει της τελικής ευθείας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Παράλληλα οι "Ακρίτες" δουλεύουν με την ψυχολογία στα ύψη και τα δίνουν όλα καθημερινά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της η SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίζοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας της για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι δύο τελευταίες διαδοχικές επιτυχίες εκτός από τους βαθμούς έδωσαν και αυτοπεποίθηση στο ξανθιώτικο συγκρότημα που επέστρεψε στις προπονήσεις με διάθεση για βελτίωση.

Στο σημερινό πρόγραμμα μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε υποομάδες και στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ