ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Γουάλας - Καμαρά η Ξάνθη με Ηρακλή

Χωρίς Γουάλας - Καμαρά η Ξάνθη με Ηρακλή
Ξάνθη, ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Ηρακλή υποδέχεται την Κυριακή (31/1, 17.15) η Ξάνθη για την 20ή αγωνιστική της Super League. Γουάλας και Καμαρά έμειναν εκτός αποστολής και δεν υπολογίζονται. Τέλος και επισήμως ο Χέρεα.

Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Ηρακλή. Η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε πάνω σε τομείς της τακτικής και στα τελειώματα φάσεων στην τελευταία της προπόνηση και μετά το πέρας των ασκήσεων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την 20ή αγωνιστική που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ορφανίδης, Τριάδης, Καπετάνος, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σκούρτης, Βασιλακάκης. Από αυτήν απουσιάζει ο Γουάλας που είναι τραυματίας, αλλά και Κάσα Καμαρά, ενώ επιστρέφουν οι Γούτας, Βασιλακάκης και Νιέτο. Όπως συνηθίζεται, εκτός έμειναν και οι Φάρκας, Ζαραδούκας και Κρίστοφερ.

* Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Οβίντιου Ερέα. "Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του" ανέφερε η ΠΑΕ.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ